Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Mattinata 02

Lignano Sabbiadoro, Italië

mattinata-02mattinata-02mattinata-02mattinata-02mattinata-02
Favoriet 
     
     

    v.a. 395

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Mattinata 02 in Lignano Sabbiadoro

    Deze charmante villa in Lignano Riviera is omgeven door weelderig groen en biedt een serene en pittoreske omgeving voor jouw verblijf. Het is ideaal gelegen dicht bij een verscheidenheid aan restaurants en supermarkten, waardoor het gemakkelijk is om te genieten van de lokale keuken en boodschappen te doen.

    Uiterlijke kenmerken

    Omheinde tuin: De villa beschikt over een goed onderhouden, omheinde tuin, die een veilige en privé buitenruimte biedt voor ontspanning en activiteiten.
    Parkeergelegenheid: Er is een eigen parkeerplaats beschikbaar, zodat bewoners en gasten gemakkelijk kunnen parkeren.
    Dichtbij zee: De villa ligt op slechts 350 meter van de zee, waardoor het strand en de kustactiviteiten gemakkelijk bereikbaar zijn.

    Deze villa is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een rustig toevluchtsoord met het gemak van nabijgelegen voorzieningen en het strand op slechts een korte wandeling. Of je nu een gezinsvakantie, een romantisch uitje of een groepsreis plant, deze locatie biedt een mix van ontspanning en toegankelijkheid.

    Beschrijving interieur

    Appartement op de begane grond:

    • Een woonkamer met een kitchenette en een slaapbank
    • Een slaapkamer met tweepersoonsbed
    • Een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden
    • Een badkamer met raam en douche
    • TV

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino