Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Tigli

Lignano Sabbiadoro, Italië

tiglitiglitiglitiglitigli
Favoriet 
     
     

    v.a. 395

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Tigli in Lignano Sabbiadoro

    Dit gebouw is ideaal gelegen in het hart van Lignano Sabbiadoro, op slechts 450 meter van het strand. Het beschikt over een grote gemeenschappelijke tuin, perfect voor ontspanning en buitenactiviteiten. De gunstige ligging biedt gemakkelijk toegang tot plaatselijke winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie zowel de nabijheid van de zee als stedelijke voorzieningen zoekt.

    Dit appartement op de tweede verdieping biedt een comfortabele en functionele leefruimte. Het heeft een woonkamer met een goed uitgeruste kitchenette en een gezellige slaapbank, perfect om te ontspannen of om extra gasten onder te brengen. Het hoogtepunt is een groot terras, ideaal om buiten te eten of te genieten van de frisse lucht. De badkamer, met een raam voor natuurlijk licht, is uitgerust met een moderne douche. De slaapkamer is ontworpen voor maximaal drie personen met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Daarnaast heeft het appartement airconditioning voor een aangenaam verblijf bij warm weer.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella