Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa- Edera 40

Lignano Sabbiadoro, Italië

villa-edera-40villa-edera-40villa-edera-40villa-edera-40villa-edera-40
Favoriet 
     
     

    v.a. 690

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Villa- Edera 40 in Lignano Sabbiadoro

    Villa volledig gerenoveerd in Lignano Riviera, rustig gelegen, op een steenworp afstand van het centrum, dicht bij winkels en supermarkt, met omheinde tuin en parkeerplaats, 500 meter van het strand.

    Lignano Sabbiadoro, gelegen in de provincie Udine halverwege Venetië en Triëst, heeft een strategische ligging. Deze kleine gemeente in Friulia staat bekend om zijn natuurlijke rijkdommen, waaronder 5 mijl ongerepte zandstranden, en zijn uitstekende accommodatiemogelijkheden en heeft nationaal en internationaal veel lof geoogst, in het bijzonder met de prestigieuze Blauwe Vlag.

    De villa bestaat uit: woonkamer met kitchenette en slaapbank voor twee personen - 1 slaapkamer met tweepersoonsbed - 1 slaapkamer met 2 bedden - 1 badkamer met douchecabine - wasmachine - vaatwasser - kluis - TV-SAT - airconditioning (het gebruik van airconditioning is op aanvraag en tegen betaling)

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Camping Portofelice

    Camping Portofelice is een levendige familiecamping direct aan een breed zandstrand. Er zijn meerdere zwembaden. Kinderen zullen zich goed vermaken op de sportvelden en in de speelhal. De camping beschikt over een eigen dennenbos waar je heerlijk kun..

    Eraclea Mare

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome