Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alpino Ski in-Ski out 10m

Livigno, Italië

alpino-ski-in-ski-out-10malpino-ski-in-ski-out-10malpino-ski-in-ski-out-10malpino-ski-in-ski-out-10malpino-ski-in-ski-out-10m
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.072

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Alpino Ski in-Ski out 10m in Livigno

    Geniet met uw gezin van een moeiteloze en leuke skivakantie!

    Het vakantieappartement is ideaal voor een zorgeloos verblijf met eigen kookgelegenheid in Livigno, aangezien er vlak naast de deur een volledig uitgeruste supermarkt ligt. Het verbazingwekkende en grootste skigebied, Coresello 3000, ligt op 10 minuten lopen van het appartement, en het is ook geweldig voor degenen die in de zomer komen om van het resort te genieten, omdat het restaurants, zomersporten en andere activiteiten biedt.

    Met het grootste skigebied op loopafstand belooft dit moderne vakantieappartement met 2 slaapkamers voor maximaal 4 personen in een chalet een onvergetelijke vakantie in Livigno.

    U zult genieten van de mooie, open privétuin waar de zon, het groen en de bergen de perfecte alpine sfeer creëren om te ontspannen en tot rust te komen met uw dierbaren. Het laatste extraatje aan gemak bij dit kind- en ouderenvriendelijke toevluchtsoord is de beschikbaarheid van voorzieningen zoals een skiopslag en een skischoenverwarming.






    Binnen biedt het appartement op de begane grond, via meerdere deuren, gemakkelijke toegang en maximale verbinding met het vredige uitzicht op de bergen buiten. De woonkamer is ingericht met een enorme flatscreen-tv, een salontafel, fauteuils en een eettafel. De kamer heeft ook directe toegang tot de tuin en dankzij de grote ramen wordt de kamer op natuurlijke wijze verlicht met heerlijke zonneschijn. Om uw verblijf absoluut zorgeloos te maken, beschikt het appartement over een moderne keuken die van alle gemakken is voorzien; van vaatwasser tot magnetron, koffiezetapparaat en koelkast tot uw beschikking.

    Slaaparrangementen

    Slaapkamer 1: Een gezellige en uitnodigende slaapkamer met een tweepersoonsbed en een grote spiegelkast.
    Slaapkamer 2: Een comfortabele slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, 2 eenpersoonsbedden en een kast.

    Badkamer

    Badkamer 1: De moderne familiebadkamer heeft een douche, wastafel, toilet en bidet.
    Extra: Voor extra gemak is er een kleinere wasruimte met toilet en bidet beschikbaar.

    Extra informatie

    • Eigen parkeerplaats • Skischoenverwarming • Auto niet nodig • Centrale verwarming • Kindvriendelijk • Ouderenvriendelijk • Skiberging • Huisdieren toegestaan op aanvraag • Geïnstalleerde Wi-Fi (tegen betaling) • Nabij skilift • Centrale ligging in skigebied

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome