Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camoscio Ski in - Ski out

Livigno, Italië

camoscio-ski-in-ski-outcamoscio-ski-in-ski-outcamoscio-ski-in-ski-outcamoscio-ski-in-ski-outcamoscio-ski-in-ski-out
Favoriet 
     
     

    v.a. 2.218

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Camoscio Ski in - Ski out in Livigno

    Alpenweiden en gezinsvriendelijk skiën! Naast een fantastisch aanbod aan pistes, is Livigno ook de thuisbasis van een van de beste snowboardparken van Europa en kan met 140 bars ook claimen het meeste te hebben dan enig ander skigebied ter wereld! De gasten zullen zich zeker niet vervelen en kunnen in hun eigen tempo genieten van het resort met een fantastisch aanbod aan authentieke pizzeria's, taxfree shoppen en een wellnesscentrum met fitnessruimte, zwembad, sauna, solarium en Spa.

    Dit ruime skichalet-appartement ligt op een fantastische locatie in de prachtige natuurlijke omgeving van Livigno en biedt flexibele accommodatie en is ideaal voor middelgrote groepen en gezinnen tot zes personen.

    Je zult het waarderen:

    -Het verblijf is ideaal voor gezinsuitjes of groepsskitochten.
    -Eigentijdse en ruime slaapkamers ingericht met prachtige massief houten stukken.
    -Boeiende vergezichten van natuurlijke schoonheid.





    De woning bevindt zich op de begane grond en biedt gasten de perfecte plek om uit te rusten en te entertainen met een grote woon- en eetkamer met uitzicht op het prachtige buitenalpenlandschap en een aan de muur gemonteerde flatscreen-tv voor het vermaak van de gasten. Een volledig ingerichte keuken biedt alle gewenste apparatuur, waaronder een kookplaat, oven, vaatwasser en meer.

    Gasten kunnen hier genieten van heerlijke diners in de ruime eetzaal, en het balkon is de perfecte plek om te genieten van een aperitief voordat u gaat genieten van een heerlijke huisgemaakte maaltijd met familie en vrienden.

    Slaapregelingen
    - 1 ruime tweepersoonsslaapkamer met toegang tot het balkon
    - twee ruime eenpersoonsslaapkamers met twee eenpersoonsbedden

    Badkamer
    - Een grote moderne badkamer met krachtige douche, kaptafel met wastafel, toilet, bidet en verwarmd handdoekenrek completeert de interne accommodatie.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella