Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet San Valentino

Livigno, Italië

chalet-san-valentinochalet-san-valentinochalet-san-valentinochalet-san-valentinochalet-san-valentino
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.140

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Chalet San Valentino in Livigno

    Ski weg in het mooie Livigno!

    Dit duplex chalet-appartement biedt een veelzijdige indeling voor gezinnen en groepen van 4 personen en biedt het perfecte toevluchtsoord om te ontspannen en te genieten van de geneugten van Livigno. Vanuit het vakantieverblijf zijn de gasten binnen handbereik van het uitgebreide aanbod aan belastingvrije winkels, restaurants en bars in het levendige Livigno.

    U zult genieten van dit appartement dat een prachtige, huiselijke sfeer biedt, ideaal voor een vakantieverblijf.





    Een lichte en uitnodigende woonkamer is voorzien van een balkenplafond en knusse banken, voor een gezellige en uitnodigende omgeving. Het meubilair van hoge kwaliteit wordt hier aangevuld met een flatscreen-tv en Wi-Fi-toegang, voor het plezier van de gasten.

    Vanuit de woonkamer loopt een volledig uitgeruste woonkeuken met alle benodigde apparatuur om het meeste uit een zelfstandig verblijf te halen.

    Slaaparrangementen
    De slaapgelegenheid in dit duplex chalet-retraite is perfect voor familie en vrienden. Stellen kunnen gemakkelijk tot rust komen in de rust van hun eigen tweepersoonsslaapkamer. Een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden biedt een prachtige omgeving voor kinderen, met een bureau en een prachtig uitzicht bij de hand.

    Badkamers
    Het uitnodigende toevluchtsoord bestaat verder uit 2 eigentijds ingerichte doucheruimtes, handige wasfaciliteiten en biedt gemakkelijke toegang tot een bagageruimte en schoenenverwarmer.

    Buiten
    Een mooie gemeenschappelijke tuin bij de chaletresidentie biedt het perfecte excuus om in de zomer buiten te eten, met een barbecue en een eethoek in de openlucht. Gasten kunnen ook genieten van de bergzon, er zijn 4 ligstoelen aanwezig.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino