Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Diamante Ski in

Livigno, Italië

diamante-ski-indiamante-ski-indiamante-ski-indiamante-ski-indiamante-ski-in
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.224

    • Max. 8 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Diamante Ski in in Livigno

    Het perfecte uitje met het gezin!

    Genietend van het prachtige bergachtige landschap dat het populaire skigebied van Livigno omringt, zullen gezinnen van alle leeftijden de spectaculaire omgeving van dit gezinsvriendelijke en koppelvriendelijke skichalet-appartement waarderen.

    Dit comfortabele thuis ver van huis biedt plaats aan maximaal 8 gasten en biedt alle gewenste comfort tijdens uw verblijf, met een ruime open woonkamer en 3 ruime slaapkamers en 3 badkamers voor maximaal gemak.

    De open woonkamer beschikt over een volledig uitgeruste keuken, een grote eethoek voor een gezelschap van 12 personen en een comfortabele bank om te ontspannen en een praatje te maken.





    Slaaparrangementen
    Gasten kunnen genieten van de luxe van 3 ruime tweepersoonsslaapkamers, waarvan de grootste een romantisch massief houten hemelbed en kaptafel heeft, en de andere twee zijn ingericht met tweepersoonsbedden, tv's en bureaus. De interieurs zijn allemaal mooi gepresenteerd en smaakvol gepresenteerd met warme tinten en comfortabele accenten en meubels.

    Badkamers
    Voor uw gemak zijn er drie ruime, moderne doucheruimtes in de accommodatie, en er zijn wasfaciliteiten op het terrein.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi