Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Genziana

Livigno, Italië

genzianagenzianagenzianagenzianagenziana
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.707

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Genziana in Livigno

    Gelegen op de eerste verdieping van een prachtige chaletresidentie, biedt dit gezinsvriendelijke toevluchtsoord groepen van 6 personen de mogelijkheid om gemakkelijk te ontspannen en te entertainen, in het comfort van hun eigen huis! Het vakantiehuis ligt op 10 minuten lopen van het centrum van Livigno en biedt de perfecte setting om te genieten van een volledige vakantie, maar ook van een ontspannen uitje.

    Het toevluchtsoord beschikt over een eigen tuin en een zonnig balkonterras. De zonnige tuin, de eetruimte buiten en de 6 ligstoelen zijn ideaal voor plezier het hele jaar door en bieden een schilderachtige omgeving voor zomerse bijeenkomsten. De locatie van de accommodatie is in elk seizoen even aantrekkelijk en biedt gemakkelijke toegang tot de skibus en tal van winteractiviteiten.

    De charmante gemoderniseerde woning beschikt over sfeervolle balkenplafonds, een uitnodigende open woonkamer met volledig ingerichte woonkeuken, 3 ruime slaapkamers en een heerlijk balkon en tuin. Aangevuld met Wi-Fi, satelliet-tv, gezellige centrale verwarming, een eigen parkeerplaats en gratis toegang tot een nabijgelegen wellnesscentrum, biedt het toevluchtsoord een huiselijke uitstraling en puur vakantie-escapisme.






    Open ruimte

    • Een uitnodigende open ruimte die perfect is uitgerust om het hele jaar door te genieten
    • Beschikt over een flatscreen satelliet-tv, Wi-Fi-toegang, een comfortabele zithoek en toegang tot het balkon
    • Begeleid door een gezinsvriendelijke woonkeuken

    Keuken
    • De aangrenzende moderne keuken is volledig uitgerust met een kookplaat, broodrooster, magnetron, vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat en koelkast
    • Aangevuld met een stijlvolle eethoek voor 6 personen en een eethoek in de open lucht voor 6 personen, laat het appartement gasten gemakkelijk genieten van een zelfstandig verblijf

    Slaaparrangementen

    Slaapkamer 1

    • Een ruime en sfeervolle slaapkamer voorzien van een tweepersoonsbed
    • Met het schuine balkenplafond en de charme in loftstijl biedt de kamer een tijdloze, romantische sfeer

    Slaapkamer 2

    • Een flexibele slaapkamer ingericht met 2 eenpersoonsbedden

    Slaapkamer 3

    • Deze derde slaapkamer biedt ook een extra dosis veelzijdigheid; met 2 eenpersoonsbedden met

    Extra

    • Als u grotere groepen wilt huisvesten, informeer dan naar de appartementen die zich in dezelfde chaletresidentie bevinden.

    Badkamers

    Eerste badkamer

    • Voorzien van ligbad, douche, wastafel, spiegel, toilet en bidet

    Tweede badkamer

    • Modern vestiairetoilet

    Extra voorzieningen

    Bijkomende voordelen zijn onder meer een haardroger, een speciale skiopslag, verwarmde skischoenfaciliteiten en beveiligde kluisjes. Gasten kunnen ook ontspannen buiten de pistes, met gratis toegang tot een prachtig, ultramodern wellnesscentrum op slechts 50 meter afstand. Deze moderne faciliteit beschikt over stoombaden, bubbelbaden en een sauna en voegt een extra vleugje luxe toe aan uw vakantiebestemming.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi