Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Noce

Livigno, Italië

nocenocenocenocenoce
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.296

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Noce in Livigno

    Met skipistes en het hele jaar door plezier! Dit fantastische, gezinsvriendelijke skichalet-appartement geniet van een spectaculair uitzicht op de bergen en biedt de perfecte oase om te genieten van uw leuke verblijf in Livigno!

    Livigno beschikt over een fantastisch aanbod aan cafés, bars en restaurants en het nachtleven is even levendig en divers met locaties voor livemuziek, wijnbars en nachtclubs, allemaal gelegen voor het plezier van de gasten.

    Genesteld binnen de grenzen van dit charmante vakantieoord van 80 vierkante meter ligt een royaal ontworpen interieur, dat een sfeer van rust en warmte uitstraalt. De open L-vormige woonkamer combineert moeiteloos ontspanning en entertainment en biedt een gezellige zitruimte, compleet met een flatscreen-tv met Wi-Fi-connectiviteit. Aangrenzend lonkt de gezinsvriendelijke woonkeuken met zijn ruime zitplaatsen voor maximaal zes personen en belooft heerlijke bijeenkomsten en culinaire avonturen.




    Keuken
    De volledig uitgeruste keuken is voorzien van alle gewenste apparatuur, waaronder een elektrische kookplaat, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker en vaatwasser.

    Slaaparrangementen
    Een trap leidt vanuit de woonkamer naar de bovenverdieping, die bestaat uit 2 ruime slaapkamers, elk ingericht met tweepersoonsbedden en met zichtbare romantische schuine balkenplafonds. Elke slaapkamer is verder ingericht in warme en weelderige tinten om de perfecte sfeer te bieden om te ontspannen na een dag skiën op de pistes.

    De hoofdslaapkamer heeft ook directe toegang tot een eigen balkon, dat de ideale plek biedt om een boek te lezen of te genieten van een kopje koffie in de ochtend; met verreikende uitzichten op de bergen die dienen als een pittoresk en ongerept decor!

    Badkamers
    • Een modern ingerichte badkamer is voorzien van een ligbad met hoofddouche en een wastafel met toilet en bidet.
    • Er is ook een tweede moderne badkamer met een krachtige douche aanwezig, en gasten hebben ook toegang tot een verwarmde opslagruimte voor skischoenen en uitrusting.

    Gasten kunnen tijdens hun verblijf ook gebruikmaken van een privégarage, en de ruime keuze aan resortfaciliteiten en voorzieningen zijn gemakkelijk te bereiken vanaf het skichalet-appartement.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi