Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Smeraldo Ski in

Livigno, Italië

smeraldo-ski-insmeraldo-ski-insmeraldo-ski-insmeraldo-ski-insmeraldo-ski-in
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.009

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Smeraldo Ski in in Livigno

    Fantastische ski-retraite met charme en luxe comfort van thuis!

    Gelegen in het populaire skigebied Livigno, dat grenst aan het adembenemende Zwitserse Nationale Park en fantastische ski- en snowboardmogelijkheden biedt, evenals plezier en ontspanning voor het hele gezin!

    Gasten kunnen genieten van deze mooie stenen skichalet met romantische luiken en een historisch uitzicht op de Alpen, op slechts een steenworp afstand van de zomerweiden en hellingen. De accommodatie biedt gasten een fantastische huiselijke sfeer, die wordt versterkt door de romantische charme van het prachtige zichtbare dennenhout, de open haard en de smaakvolle inrichting met moderne accenten.

    Vanuit de accommodatie kunnen gasten volop genieten van het spectaculaire landschap dat Livigno omringt, met het prachtige Lago di Livigno en het Zwitserse Nationale Park, de perfecte nabijgelegen bestemming om te wandelen en mountainbiken met uitzichtpunten waar u sprakeloos van wordt.




    Keuken
    Een ruime open woonkamer is ingericht met een volledig ingerichte kitchenette met een stijlvolle ontbijtbar, een eethoek en alle gewenste apparatuur, waaronder een kookplaat, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat en vaatwasser.

    Slaaparrangementen
    De slaapgelegenheid is ideaal voor samenreizende stellen of gezinnen en groepen tot vier personen:
    • Een tweepersoonsslaapkamer
    • Eén slaapkamer met twee eenpersoonsbedden

    Badkamer
    Een royale moderne badkamer met krachtige douche, wastafel, toilet en bidet completeert de interne accommodatie van de gast, met wasfaciliteiten.

    Extra informatie

    Voor het vermaak van de gasten is er in het skichalet een flatscreen satelliet-tv met dvd-speler en WiFi aanwezig voor maximaal comfort tijdens uw verblijf.

    De charmante skichaletresidentie biedt ook 1 middag gratis gedeelde toegang tot een luxe sauna en spa, die de perfecte plek biedt om te ontspannen na een dag skiën op de pistes of van wandelen en fietsen in het nabijgelegen Zwitserse Nationale Park.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella