Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vista Livigno

Livigno, Italië

vista-livignovista-livignovista-livignovista-livignovista-livigno
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.011

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vista Livigno in Livigno

    Laat je betoveren door de pistes!

    Vanuit het charmante chalet-appartement bevinden de gasten zich binnen handbereik van het bruisende centrum van Livigno. Met een uitgebreid aanbod aan restaurants, cafés, bars en winkels naast livemuziek en belastingvrij winkelen biedt het gastvrije centrum alles wat je maar kunt wensen van een bruisend skigebied!

    Biedt een prachtig uitzicht op de met sneeuw bedekte bergtoppen van Livigno; Dit chalet-appartement biedt een idyllische vakantieomgeving voor groepen van 4 personen. In het vakantiehuis kunnen gasten genieten van een ontspannen ochtendontbijt of een gedenkwaardig etentje in de overdekte eetzaal, terwijl gasten op het zonnige balkon ook kunnen genieten van een plekje in de buitenlucht. tijdens hun verblijf. Gasten kunnen ook heerlijk uit eten gaan in een van de vele restaurants in het resort, voor een werkelijk complete, zelfstandige ervaring.

    Dit appartement van 70 m² is ingericht in een romantische alpinestijl en is van alle gemakken voorzien, zodat de gasten hier na een dag op de piste heerlijk kunnen ontspannen.




    Keuken en eetkamer
    De aparte, volledig uitgeruste kitchenette zorgt ervoor dat gasten volledig kunnen genieten van de vrijheid en flexibiliteit die voortkomt uit een verblijf met eigen kookgelegenheid. Uitgerust met alle moderne apparatuur, waaronder een kookplaat, koelkast, broodrooster en vaatwasser, kunnen gasten hier de hele dag gemakkelijk genieten van het bereiden van eenvoudige maaltijden.

    De lichte en ruime open woon- en eetkamer biedt dubbelzijdig uitzicht op de bergen, een prachtige achtergrond voor ontspannen gezelligheid overdag en avondentertainment. Het traditionele interieur van de kamer met hooglandthema wordt verder versterkt door een flatscreen-tv met satellietzenders, een dvd-speler en muziekstereo, om een ontspannen thuis ver van huis-sfeer te bieden.

    Slaapplaatsen
    Families en kleine groepen zijn perfect geschikt voor dit bijzondere skichalet-appartement:
    • een ruime tweepersoonsslaapkamer
    • een tweede slaapkamer ingericht met twee eenpersoonsbedden van grenenhout.

    Badkamer
    • een familiebadkamer voorzien van een ligbad
    • een tweede moderne doucheruimte.

    Voor uw gemak zijn er ook wasfaciliteiten en een privégarage aanwezig.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas