Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Vignola Mare S4

Lu Lamoni, Italië

residence-vignola-mare-s4residence-vignola-mare-s4residence-vignola-mare-s4residence-vignola-mare-s4residence-vignola-mare-s4
Favoriet 
     
     

    v.a. 420

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Residence Vignola Mare S4 in Lu Lamoni

    Genesteld in Vignola Mare, in het noorden van Sardinië, combineert deze Sardijnse residentie vele voordelen: grote, functionele en lichte studio's, een discrete architecturale stijl die opgaat in het mediterrane landschap, een prachtig buitenzwembad met ligstoelen, een snackbar, een minimarkt en Natuurlijk is het strand op 1,3 km afstand.

    Deze residentie nodigt uit om jezelf onder te dompelen in de betoverende sfeer van de omgeving: van het adembenemende uitzicht op de Middellandse Zee tot het serene dennenbos, het etherische zand van de duinen en de rijke geuren en smaken van deze ongeëvenaarde regio. Het biedt een scala aan diensten die zijn afgestemd op de behoeften van de gasten en dient als een idyllisch toevluchtsoord voor gezinnen, stelletjes en groepen vrienden.

    Elke kamer is zorgvuldig ingericht met moderne voorzieningen en garandeert optimaal comfort, terwijl de toegewijde professionaliteit van het personeel een onvergetelijk verblijf garandeert. Met zijn gastvrije familiale sfeer is dit etablissement de perfecte bestemming voor een uitje naar Sardinië met uw hond, die hier alle gemakken van thuis zal vinden.

    U zult genieten van de ruime en gezellige kamers, compleet met voorzieningen zoals tv, airconditioning, een kluisje, een badkamer met douchefaciliteiten en een gemeubileerde patio of balkon.

    STUDIO 4 PERSONEN - TERRAS OF BALKON - AIRCONDITIONING
    • Kamer : 26 tot 35 m²
    • Aantal kamers : 2 • Aantal slaapkamers : 0 • Maximale capaciteit : 4
    • Accommodatiebeschrijving: 1woonruimte, 1 slaaphoek, 1 kitchenette, 1badkamer en 1toilet
    • Voorzieningen woonkamer: 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden + 1 uitschuifbaar bed
    • Badkamerfaciliteiten: 1 douche en 1 toilet
    • Keukenfaciliteiten: Uitgeruste open kitchenette en woonkamer
    • Let op: deze accommodatie heeft een terras of een balkon

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto