Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le Bianche Apartment 1 Near The Sea

Manduria, Italië

le-bianche-apartment-1-near-the-seale-bianche-apartment-1-near-the-seale-bianche-apartment-1-near-the-seale-bianche-apartment-1-near-the-seale-bianche-apartment-1-near-the-sea
Favoriet 
     
     

    v.a. 404

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Le Bianche Apartment 1 Near The Sea in Manduria

    Wanneer de stranden lonken, is dit terrasappartement bij de zee je ideale uitvalsbasis! Dit ruime, moderne appartement ligt op slechts enkele minuten van de kust en beschikt over een zonnige privétuin en een eethoek in de open lucht, waardoor het een ontspannen vakantiekeuze is voor gezinnen of vrienden. Gasten hebben gemakkelijk toegang tot de prachtige zandstranden van Manduria (Spiaggia di San Bevagna en Rio de Mar Beach). Bovendien kun je binnen 5 minuten rijden genieten van restaurants waar authentieke Apulische gerechten worden geserveerd.



    Het appartement met 2 slaapkamers ligt in een rustig deel van de stad en is geschikt voor maximaal 6 personen. Binnen is er een volledig ingerichte woon/eetkamer met een bank, een grote flatscreentelevisie, een eettafel en een open keuken. De keuken is uitgerust met alles wat nodig is voor een probleemloos self-catering verblijf, waaronder een kookplaat, oven, koelkast met vriesvak en koffiezetapparaat.

    Beide slaapkamers zijn voorzien van tweepersoonsbedden en kledingkasten. De bank in de woonkamer kan worden veranderd in een tweepersoonsbed. De badkamer is uitgerust met een douche, haardroger, wastafel en bidet.

    Voor grotere groepen is er mogelijk een vergelijkbaar appartement in hetzelfde gebouw te boeken.

    Aanvullende voorzieningen: Gratis Wi-Fi (draagbaar apparaat), Privetuin, Buiten eten, Digitale TV, Haardroger, Wasmachine, Afvalverwijdering, Privèparkeerplaats, Auto aanbevolen, Kindvriendelijk, Geen huisdieren toegestaan.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome