Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le Bianche Apartment 3 Sea View

Manduria, Italië

le-bianche-apartment-3-sea-viewle-bianche-apartment-3-sea-viewle-bianche-apartment-3-sea-viewle-bianche-apartment-3-sea-viewle-bianche-apartment-3-sea-view
Favoriet 
     
     

    v.a. 404

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Le Bianche Apartment 3 Sea View in Manduria

    Dit nieuw gebouwde appartement biedt een prachtig uitzicht op zee en ligt op slechts 3 minuten lopen van het zandstrand. Het ligt aan de rand van het vakantieoord San Pietro in Bevagna, op slechts 5 minuten rijden van het stadscentrum met tal van bars en restaurants.



    Dit appartement, geschikt voor maximaal vijf personen, maakt deel uit van een nieuw gebouwd condominium met vier eenheden, elk met een eigen ingang voor meer privacy. De ruime woon/eetkamer is licht en luchtig, dankzij de openslaande deuren aan beide zijden die de zeebries doorlaten. Het is ingericht met een eigentijdse bank, een flatscreentelevisie en een eettafel. De moderne open keuken is goed uitgerust met een kookplaat, oven, koelkast/vriezer, koffiezetapparaat en wasmachine.

    Het gedeeltelijk overdekte balkon aan de voorkant breidt de woon/eetruimte uit, met een grote schommelstoel en een eettafel om buiten te eten.

    Het slaapgedeelte bestaat uit twee slaapkamers:

    Slaapkamer 1: De lichte grote slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een kledingkast.
    Bedkamer 2: Deze kamer heeft een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed en een ladekast.

    De ruime badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en bidet.

    Aanvullende kenmerken: Gratis Wifi (draagbaar apparaat), Balkon, Buiten eten, Airconditioning, Digitale T, Haardroger, Wasmachine, Afvalverwijdering, en Openbare parkeerplaats.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas