Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Matta 500m From Sea

Manduria, Italië

villa-matta-500m-from-seavilla-matta-500m-from-seavilla-matta-500m-from-seavilla-matta-500m-from-seavilla-matta-500m-from-sea
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.174

    • Max. 10 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Villa Matta 500m From Sea in Manduria

    Deze charmante villa nodigt je uit om de ongerepte schoonheid van Salento te ervaren! Gelegen in Manduria, in San Pietro in Bevagna, op slechts 500 meter van de ongerepte stranden en kristalhelder water. Gelegen in een rustige omgeving, is deze villa ideaal voor groepen of grote families vanwege het ruime interieur en de grote buitenruimtes. Het pand is toegankelijk via een hek, waardoor er voldoende ruimte is om te parkeren. De tuin omringt de villa en aan de voorkant is er een schaduwrijk gedeelte onder de veranda met een buitentafel en stoelen, perfect om van je maaltijden te genieten.

    Het interieur van de villa komt uit in een gezellige woonkamer waar je kunt ontspannen op comfortabele banken en tv kunt kijken. In het midden van de woonkamer staat een eettafel. De wandkast naast de trap kan worden veranderd in een eenpersoonsbed, en de banken kunnen worden veranderd in slaapbanken.

    Er is een handige bijkeuken en de eerste badkamer, die een bidet, dubbele douche en toilet bevat.

    Naar de linkerkant van de woonkamer is de aparte keuken, uitgerust met een koelkast, vriezer, spoelbak, kookplaat en oven.

    De tweede verdieping heeft een slaapgedeelte, bestaande uit:

    Slaapkamer 1: Twee eenpersoonsbedden en een kledingkast.
    Slaapkamer 2: Tweepersoonsbed en een kledingkast.
    Slaapkamer 3: Tweepersoonsbed en een kledingkast.
    Slaapkamer 4: Tweepersoonsbed en een kledingkast.
    Een lange gang verdeelt alle kamers. Aan het einde van de gang is de tweede badkamer, met bidet, bad en toilet.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino