Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Belvedere

Manerba del Garda, Italië

residence-belvedere
Favoriet 
 
 

v.a. 270

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Residence Belvedere in Manerba del Garda

Residence Belvedere is een moderne accommodatie met een prachtig uitzicht over het Gardameer. Deze accommodatie is ideaal voor gezinnen met kinderen en koppels die tijdens de vakantie heerlijk tot rust willen komen. Residence Belvedere is de perfecte uitvalsbasis voor verschillende excursies in de omgeving van het Gardameer. Na een lange warme dag kunt u heerlijk verkoeling zoeken in het zwembad. Geniet van een lekker drankje bij de bar of schuif aan in het restaurant voor een heerlijke maaltijd. Residence Belvedere heeft alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie!

Residence Belvedere is een moderne accommodatie met een prachtig uitzicht over het Gardameer. Deze accommodatie is ideaal voor gezinnen met kinderen en koppels die tijdens de vakantie heerlijk tot rust willen komen. Residence Belvedere is de perfecte uitvalsbasis voor verschillende excursies in de omgeving van het Gardameer. Na een lange warme dag kunt u heerlijk verkoeling zoeken in het zwembad.

Geniet van een lekker drankje bij de bar of schuif aan in het restaurant voor een heerlijke maaltijd. Residence Belvedere heeft alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie!

Residence Belvedere ligt aan een hellende weg, hierdoor heeft u een prachtig uitzicht over het Gardameer. Het centrum van Manerba del Garda ligt op ca. 6 km. Binnen enkele minuten wandelen vindt u al de eerste restaurants.

- Desenzano op ca. 13 km
- Meer op ca. 2 km
- Strand 'La Romantica' op ca. 2 km (ca. 20 minuten lopen)

Met de auto:
- Parkeerplaats (gratis)

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Verona: ca. 48 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Keukenlinnen dient u zelf mee te nemen
- Kinderbed aanwezig (gratis, bij boeking opgeven)


Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas