Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alpenfrieden

Maranza, Italië

alpenfriedenalpenfriedenalpenfriedenalpenfriedenalpenfrieden
Favoriet 
 
 

v.a. 1.287

  • Beoordeeld met een 9.8
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Alpenfrieden in Maranza

8-daagse Autovakantie naar Dolomieten bij Alpenfrieden

Bezoek het pas gerenoveerde hotel Alpenfrieden. Dit is vakantie op zijn Italiaans! De accommodatie in het bergdorp Maranza is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke skivakantie. In het sneeuwzekere Gitschberg-Jochtal is er volop keuze: skiën, snowboarden, langlaufen of liever rodelen? Jong en oud, beginner en gevorderde. Voor elk is er wat wils. Speciaal voor de kinderen is er ook een ski kinderpark aanwezig. En extra fijn, de lift met aansluiting tot het hele skigebied, vind je vlakbij het hotel. Je kunt terug skiën tot de voordeur en daarna lekker opwarmen bij de openhaard of nog even in de Finse sauna. En genieten van het adembenemende berglandschap. Een heerlijk avondmaal staat op je wachten en daarna wellicht nog een drankje aan de bar? Dan lekker slapen in een moderne, ruime kamer en uitgerust weer wakker worden. Meer heb je toch niet nodig op vakantie?

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 22 maart 2025 voor 8 dagen naar Italië 1.287,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino