Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Apartment- Iris

Marina di Castagneto Carducci, Italië

apartment-irisapartment-irisapartment-irisapartment-irisapartment-iris
Favoriet 
     
     

    v.a. 547

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Apartment- Iris in Marina di Castagneto Carducci

    Dit nieuw gebouwde appartement vindt u in de villa bestaande uit vier appartementen. De villa staat in een vrij dennenbos van ongeveer 1200m2 in een afgebakende tuin en staat ongeveer 300m van de zee.  
    Clienten hebben toegang tot het strand ten noorden van de jachthaven di Castagneto, een kustgebied van ongeveer 10.000m2. Er is ook een afgesloten botanische tuin met informatieborden die de planten en bloemen beschrijven.
    De tuin is goed onderhouden met behoud van de natuurlijke staat.  
    De gasten kunnen gebruik maken van de picknicktafels en banken gemaakt van afvalhout en uitgerust met water en licht.

    Dit appartement voor vier personen heeft een oppervlakte van 45m2 en u vindt het op de tweede verdieping. Er is een terras voor eigen gebruik gemeubileerd met tafel en stoelen onder een afdak. De tuin, compleet met tuinmeubilair, biedt een eigen barbecue en buitendouche.  
    Het appartement bestaat uit een woonkamermet een bank die u kunt ombouwen tot een tweepersoonsbed, slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, badkamer met douche en wasmachine. De keuken is compleet ingericht met twee elektrische kookplaten, koelkast, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, Italiaans mokka en filtermachine, afwasmachine.  
    Het appartement heeft airconditioning voor de koude en warme maanden van het jaar. Er is parkeergelegenheid in de afgesloten tuin bij de villa.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi