Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Arno 500m from beach

Marina di Massa, Italië

casa-arno-500m-from-beachcasa-arno-500m-from-beachcasa-arno-500m-from-beachcasa-arno-500m-from-beachcasa-arno-500m-from-beach
Favoriet 
     
     

    v.a. 987

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Casa Arno 500m from beach in Marina di Massa

    Het appartement met airconditioning en balkon is gelegen in het hart van Marina di Massa, slechts 150 meter van de nabijgelegen stranden. Het is omgeven door restaurants en een supermarkt, wat gemak voor de gasten garandeert.



    Het recent bijgewerkte appartement beschikt over gratis WiFi, airconditioning, en een dubbelzijdige woonkamer met een eethoek voor 4 personen. Een aparte, nieuw ingerichte keuken met moderne apparaten vult de ruime hoofdslaapkamer aan met een dubbel kingsize bed en een dubbele slaapbank in de woonkamer. De volledige doucheruimte is inclusief een wasmachine voor extra gemak.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas