Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Giob Studio In The Centre

Martina Franca, Italië

giob-studio-in-the-centregiob-studio-in-the-centregiob-studio-in-the-centregiob-studio-in-the-centregiob-studio-in-the-centre
Favoriet 
     
     

    v.a. 513

    • Max. 3 personen

    Bekijk vrije data

    Giob Studio In The Centre in Martina Franca

    Martina Franca ligt in de provincie Taranto, in de Itria Vallei (Valle d'Itria), een regio bekend om zijn karakteristieke Trulli huizen en charmante stadjes. Het pand ligt op 25 minuten rijden van het historische stadje Ceglie Messapica, de thuisbasis van een middeleeuws kasteel dat ongelooflijke uitzichten biedt over het omliggende platteland. Andere populaire excursies in de omgeving zijn; een uitstapje naar het historische heuveltopstadje Ostuni (30 minuten rijden), vaak aangeduid als de ""Witte Stad"" vanwege zijn witgekalkte gebouwen en de UNESCO Werelderfgoed site van Alberobello, bekend om zijn Trulli (18 minuten rijden). De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Brindisi-Salento Airport (BDS), ongeveer één uur en 5 minuten rijden van de accommodatie.



    Het stijlvolle interieur van het appartement contrasteert blootgestelde steenmetselwerk, mooie, gebogen architectuur en hoge gewelfde plafonds met hedendaagse armaturen en meubels. Het ruime, open woongedeelte is ingericht met een comfortabele slaapbank, een grote flatscreen smart-tv, ingebouwde opbergeenheid en een eettafel. De belangrijkste leefruimte is gemeubileerd met een tweepersoonsbed met laden waar u uw kleding kunt opbergen en een eenpersoons slaapbank. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een bidet en een wc.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella