Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Victor 100m from sea

Massa, Italië

villa-victor-100m-from-seavilla-victor-100m-from-seavilla-victor-100m-from-seavilla-victor-100m-from-seavilla-victor-100m-from-sea
Favoriet 
     
     

    v.a. 2.463

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Villa Victor 100m from sea in Massa

    Geniet van een zalig verblijf aan de Toscaanse kust, vanuit deze centraal gelegen moderne villa in Massa!

    Deze luxe villa met privétuin belooft supercomfort en een zorgeloze nabijheid van de lidostranden van Massa en vormt het decor voor zalige vakanties voor familie en vrienden.

    U zult het volgende leuk vinden:
    - flexibele slaapgelegenheid voor groepen van 10 personen;
    - privéparkeerplaats buiten voor 2 auto's en er is voldoende gratis openbare parkeergelegenheid langs de weg;
    - gunstige ligging in Massa langs de 'Via Verdi'

    De moderne villa biedt een goed gepresenteerde indeling met airconditioning en WiFi door het hele huis. Het beschikt over een stijlvolle, dubbelzijdige open woonkamer met een flatscreen SAT-TV en een sfeerhaard. Openslaande deuren leiden naar een privétuin met een terras voor buiten eten en een BBQ. Een moderne keuken-eetkamer met een ontbijtbar biedt een ruimte voor binnenmaaltijden. De villa biedt plaats aan maximaal 10 gasten in 4 slaapkamers op de 1e verdieping en een extra gastenkamer op de begane grond. Een vrijstaand gastenverblijf biedt een zelfstandige optie voor extra gasten.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome