Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Residence Il Porto

Mattinata, Italië

hotel-residence-il-porto
Favoriet 
 
 

v.a. 131

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Hotel Residence Il Porto in Mattinata

De appartementen van hotel Residence Il Porto zijn modern ingericht en beschikken onder andere over een eigen keuken met vaatwasser. Dat is toch heerlijk. Op het terrein van Hotel Residence Il Porto zul je steeds weer verbaast worden door het prachtige uitzicht over de Baai van Mattina. De appartementen liggen op een hoger gelegen gedeelte, dit houdt onder andere in dat je een stukje moet lopen naar het zwembad. Ondanks dat je in het appartement kunt genieten van het comfort van een eigen keuken, kun je er ook voor kiezen om een hapje te gaan eten in het restaurant van Il Porto. Het eten is er goed, de wijnen zijn mooi en het uitzicht prachtig, beter kan bijna niet. Het zwembad van Hotel Residence Il Porto nodigt uit om een verfrissende duik te nemen, dit moet je dan ook maar doen. Het kan namelijk erg warm worden in deze regio.

De appartementen van hotel Residence Il Porto zijn modern ingericht en beschikken onder andere over een eigen keuken met vaatwasser. Dat is toch heerlijk. Op het terrein van Hotel Residence Il Porto zul je steeds weer verbaast worden door het prachtige uitzicht over de Baai van Mattina. De appartementen liggen op een hoger gelegen gedeelte, dit houdt onder andere in dat je een stukje moet lopen naar het zwembad.
Ondanks dat je in het appartement kunt genieten van het comfort van een eigen keuken, kun je er ook voor kiezen om een hapje te gaan eten in het restaurant van Il Porto. Het eten is er goed, de wijnen zijn mooi en het uitzicht prachtig, beter kan bijna niet.

Het zwembad van Hotel Residence Il Porto nodigt uit om een verfrissende duik te nemen, dit moet je dan ook maar doen. Het kan namelijk erg warm worden in deze regio.

Hotel Residence Il Porto is gelegen in Gragano, het groene schiereiland van Puglia. Het hagelwitte dorp Mattinata ligt op ongeveer 2.5 kilometer en valt direct op in de groene omgeving. Dit is misschien niet het meest spectaculaire dorp om te bezoeken, maar - dankzij de authenticiteit - wel een van de leukste. Het natuurpark Forest Umbra ligt op rijafstand. Dit is een beschermt natuurgebied met oerbossen en prachtige wandelingen. Tijdens de warme dagen is het hier relatief koel, dankzij de beschutting van de bomen.

Het strand is nooit ver weg, aangezien deze fijne accommodatie maar 500 meter van de kust af ligt. Hotel Recidence Il Porto heeft met meeredere stranden een afspraak met betrekking tot de verhuur van strandbedjes en parasols. Het Giardino Monsignore lido is bij velen favoriet. Voor meer informatie over de verschillende stranden, kun je het best even navraag doen bij de receptie van de accommodatie.

De combinatie van een bebost natuurgebied, strand en leuke dorpjes is de nabijheid maken de regio echt een top regio op een rustige vakantie te vieren.

- Kust: 500 m.
- Mattaninata: 2.5 km
- Forest Umbra: 25 km
- Viëste: 40 km

Met de auto:
- Parkeerplaats
Afstand vanaf Utrecht: 1852 km

Met het vliegtuig:
- Luchthaven van Bari: ca. 127 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar de accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden aan een huurauto bij te boeken, dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van de boeking.

- De weg naar de appartementen is stijl, houdt hier rekening mee

Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella

President Sea Palace

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

Lido di Noto

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas