Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Suite on The Lake

Meina, Italië

suite-on-the-lakesuite-on-the-lakesuite-on-the-lakesuite-on-the-lakesuite-on-the-lake
Favoriet 
     
     

    v.a. 856

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Suite on The Lake in Meina

    Het vakantiestudio bevindt zich in de elegante aan-het-meer-gelegen stad Meina, op slechts een kort, 7 minuten durende rit van de oevers van het Lago Maggiore. In Meina kunnen gasten weelderige villa's zoals Villa Eden en Villa Faragiana bezoeken met formele tuinen om van te genieten. Het dichtstbijzijnde internationale vliegveld is Milaan Malpensa, op ongeveer 35 minuten rijden van deze vakantieverhuur in Meina.



    De studio is voorzien van superchique en moderne meubelen met een adembenemend uitzicht op het meer vanaf het bedgedeelte. Het goed uitgeruste leefgedeelte omvat een sofa, een grote flatscreen HDTV en een compleet uitgeruste kitchenette met een ontbijttafel. De badkamer is modern en volledig ingericht met een stijlvolle douchecabine, WC en bidet.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome