Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Sanpi Milano

Milaan, Italië

hotel-sanpi-milano
Favoriet 
 
 

v.a. 85

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Hotel Sanpi Milano in Milaan

Sfeervol hotel met comfortabele kamers en vriendelijk personeel. Het behulpzame personeel helpt je bij alle vragen en geeft graag tips over Milaan. Het leukste plekje in het hotel is toch wel het bohemien ontbijtrestaurant en de bar. Het hotel heeft een gezellige en rustig gelegen binnentuin. Hotel Sanpi ligt op een centrale locatie, dicht bij de winkelstraat Corso Buenos Aires die uitloopt naar de Porta Venezia. Hier vind je de art nouveau en Liberty architectuur terug. Na het shoppen kun je uitrusten in het stadspark Giardini Pubblici. Reis met het openbaar vervoer eenvoudig en snel naar deDuomo en de gezellige wijken Brera en Navigli. In de omgeving van hotel zijn tal van restaurants te vinden.

Sfeervol hotel met comfortabele kamers en vriendelijk personeel. Het behulpzame personeel helpt je bij alle vragen en geeft graag tips over Milaan. Het leukste plekje in het hotel is toch wel het bohemien ontbijtrestaurant en de bar. Het hotel heeft een gezellige en rustig gelegen binnentuin.

Hotel Sanpi ligt op een centrale locatie, dicht bij de winkelstraat Corso Buenos Aires die uitloopt naar de Porta Venezia. Hier vind je de art nouveau en Liberty architectuur terug. Na het shoppen kun je uitrusten in het stadspark Giardini Pubblici. Reis met het openbaar vervoer eenvoudig en snel naar deDuomo en de gezellige wijken Brera en Navigli. In de omgeving van hotel zijn tal van restaurants te vinden.

- Galleria Vittorio Emanuele II en La Rinascente liggen op ca. 30 minuten loopafstand. Met het openbaar vervoer ben je ca. 10 minuten onderweg naar het hart van Milaan.
- De Giardini Pubblici ligt op ca. 5 minuten wandelen. Heerlijk park om bijvoorbeeld te picknicken.
- Winkelstraat Corso Buenos Aires bevindt zich op ca. 400 meter wandelen.

Met het openbaar vervoer:
- Metrostation Porta Venezia vind je op ca. 5 minuten wandelen.
- Tram- en bushalte op ca. 100 meter vanaf hotel Sanpi.
- Het centraal station vind je op ca. 15 minuten loopafstand.

Met het vliegtuig:
Milaan beschikt over drie verschillende luchthavens: Milaan Bergamo, Linate en Malpensa.
- Reis vanaf de luchthaven met het openbaar vervoer naar jouw hotel.
- Of reserveer bij boeking een transfer af, dit is de snelste manier om bij het hotel te komen.

Met de auto naar hotel Sanpi:
- Er is geen parkeergelegenheid bij het hotel.

De nette en klassieke kamers van Hotel Sanpi beschikken over:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Minibar
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn


Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

President Sea Palace

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

Lido di Noto