Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Rosa Grand Milano Starhotels Collezione

Milaan, Italië

rosa-grand-milano-starhotels-collezionerosa-grand-milano-starhotels-collezionerosa-grand-milano-starhotels-collezionerosa-grand-milano-starhotels-collezionerosa-grand-milano-starhotels-collezione
Favoriet 
 
 

v.a. 815

  • Beoordeeld met een 9.5
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Rosa Grand Milano Starhotels Collezione in Milaan

4-daagse Stedentrip naar Lombardije bij Rosa Grand Milano Starhotels Collezione

Verblijf je tijdens je stedentrip in dit hotel, dan kijk je uit over de Piazza Fontana. Alle bezienswaardigheden kun je al wandelend bezoeken. De slaapkamers zijn elegant en hebben ieder een eigen stijl. In de ochtend geniet je van een heerlijk uitgebreid ontbijt in restaurant Roses. Voor een traditioneel diner hoef je de deur niet uit te gaan. In het restaurant van het hotel geniet je van Milanese specialiteiten van hoge kwaliteit.

Faciliteiten

  • Restaurant
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

Camping Portofelice

Camping Portofelice is een levendige familiecamping direct aan een breed zandstrand. Er zijn meerdere zwembaden. Kinderen zullen zich goed vermaken op de sportvelden en in de speelhal. De camping beschikt over een eigen dennenbos waar je heerlijk kun..

Eraclea Mare

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella