Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartamento Est With Shared Pool

Monte Petrosu, Italië

appartamento-est-with-shared-poolappartamento-est-with-shared-poolappartamento-est-with-shared-poolappartamento-est-with-shared-poolappartamento-est-with-shared-pool
Favoriet 
     
     

    v.a. 919

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Appartamento Est With Shared Pool in Monte Petrosu

    De luchthaven van Olbia ligt op slechts 25 minuten rijden.


    Een charmant verhoogd appartement op de begane grond voor 4 personen met een prachtig uitzicht over de schitterende Middellandse Zee. Dit appartement is gebouwd in traditionele stijl en heeft een luchtig, eigentijds interieur en een schaduwrijk privéterras.

    De open woonkamer met een bank, fauteuils, flatscreen-tv en eettafel met 4 stoelen heeft glazen deuren die leiden naar een charmant overdekt balkon met nog een eettafel en stoelen, waar gasten kunnen genieten van maaltijden in de open lucht, met prachtige uitzichten. keer bekeken. De aangrenzende keuken is goed uitgerust met een kookplaat, oven, koelkast/vriezer en waterkoker, waardoor zelf koken een fluitje van een cent wordt.

    Het gemeenschappelijke zwembad is voorzien van parasols en ligstoelen waar gasten kunnen ontspannen na een verfrissende duik.

    Slapen:
    Slaapkamer 1: De zonnige hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed en kledingkast, met een groot raam dat uitkijkt richting de zee.
    Slaapkamer 2: Deze slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden, een bank en een grote kledingkast, met openslaande deuren naar het terras.

    Badkamer:
    Een betegelde badkamer met een glazen douche, bidet, wastafel, toilet en wasmachine


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella