Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

David House In The City Center

Olbia, Italië

david-house-in-the-city-centerdavid-house-in-the-city-centerdavid-house-in-the-city-centerdavid-house-in-the-city-centerdavid-house-in-the-city-center
Favoriet 
     
     

    v.a. 870

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    David House In The City Center in Olbia

    Het pand is gelegen in het hart van de stad Olbia, aan de noordoostkust van Sardinië. De stad staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige stranden en levendige cultuur. Liefhebbers van geschiedenis kunnen het Museo Archeologico di Olbia (10 minuten lopen) en de Heilige Bron van Sa Testa (11 minuten rijden) bezoeken. Olbia dient als toegangspoort tot de regio Costa Smeralda, bekend om zijn luxueuze resorts en ongerepte kustlijn. De stad zelf biedt gemakkelijk toegang tot verschillende ongerepte stranden, waaronder Pittulongu (15 minuten rijden) en Porto Istana (20 minuten rijden), beide populaire bestemmingen voor zwemmen en snorkelen. De luchthaven van Olbia ligt op 8 minuten rijden van het pand, terwijl de haven van Olbia ongeveer 25 minuten lopen van de accommodatie is.



    Het pand is verdeeld over twee verdiepingen en biedt comfortabel plaats aan vier personen. Op de begane grond vinden gasten de belangrijkste leefruimte die de keuken en een kleine eethoek omvat. Deze kamer is gemeubileerd met twee kleine banken, een eettafel en een flatscreen-tv. De keuken is uitgerust met een Nespresso-koffiemachine, een inductiekookplaat, een oven, een magnetron, een vaatwasser en een koel-vriescombinatie. Slaapkamers 1 & 2 zijn gemeubileerd met een tweepersoonsbed en een kledingkast, terwijl badkamer 1 is uitgerust met een douche, een bidet, een wastafel en een wc. Extra voorzieningen zijn onder andere airconditioning, gratis Wi-Fi, wasfaciliteiten, wasmachine, openbare parkeergelegenheid, kindvriendelijke omgeving en een niet-rokenbeleid.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome