Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Rainell Dolomites Retreat

Ortisei, Italië

rainell-dolomites-retreatrainell-dolomites-retreatrainell-dolomites-retreatrainell-dolomites-retreatrainell-dolomites-retreat
Favoriet 
 
 

v.a. 1.204

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Rainell Dolomites Retreat in Ortisei

8-daagse Autovakantie naar Dolomieten bij Rainell Dolomites Retreat

Wees welkom in dit gezellige en luxueuze hotel, dat al jaren wordt gerund door de familie Mahlknecht. Er zijn diverse wellness faciliteiten, maar geniet ook van de goede keuken. Het beste van Zuid Tirol wordt hier geserveerd en vanuit het restaurant heb je panoramisch uitzicht. Bij Rainell staan gastvrijheid, goede faciliteiten en comfort hoog in het vaandel. Bij dit fantastische ski in/ski out hotel stap je vanuit het hotel zo op de piste en na een lange dag skien zo in de wellness. Dat is genieten!

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar,
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 villa's die verspreid in de tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² kunt u echt genieten van de rust en ruimte. Na het ontbijt kunt u genieten van het zwembad en uzelf helemaal opl..

Gaggi

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella