Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Butterfly

Peschiera del Garda, Italië

butterflybutterflybutterflybutterflybutterfly
Favoriet 
 
 

v.a. 148

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Butterfly in Peschiera Del Garda

Welkom bij de aangename en sfeervolle Camping Butterfly. De 4-sterrencamping wordt gerund door een Italiaanse familie. Hier geniet je van de kleinschaligheid en de welkome sfeer. Met een spetterend zwembad en een kinderbad met glijbanen, gaat iedereen lachend de zonovergoten dagen door. Op de ligbedden is waar je lekker bijbruint terwijl je aan een nieuw boek begint. Laat alles van je afglijden terwijl de kinderen hun gang met allerlei sportfaciliteiten; van beachvolleybalnet naar voetbalveld. En van de pingpongtafel tot doen diverse watersporten; bij camping Butterfly doe je het allemaal. Op zoek naar een uitgebreid entertainmentprogramma voor jong en oud? Bij Camping Butterfly ben je aan het juiste adres. De pizzeria, snackbar en supermarkt geven het comfort voor al je (culinaire) behoeftes. Pak je koffer alvast in en maak je klaar om mooie herinneringen te maken met het hele gezin. Boek nu jouw verblijf bij Camping Butterfly.

Faciliteiten

  • Zwembad Kinderbad Animatie Snackbar Volley Speeltuin Ligbedden Fietsverhuur Babybedjes Voetbal
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 2 november 2024 148,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi