Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Parc Hotel

Peschiera del Garda, Italië

parc-hotel
Favoriet 
 
 

v.a. 315

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Parc Hotel in Peschiera del Garda

Vlak naast een golfbaan in een prachtige groen omgeving ligt het Parc Hotel, naast Residence Eden dat van dezelfde hotelketen 'Parc Hotels Italia' is. Hier beleeft u een heerlijke vakantie, mét of zonder kinderen. Gasten waarderen het Parc Hotel vanwege de vele faciliteiten en de mooie, rustige ligging, toch niet ver van het Gardameer. In het hotel kunt u 's avonds heerlijk eten of een drankje drinken in de bar.

Vlak naast een golfbaan in een prachtige groen omgeving ligt het Parc Hotel, naast Residence Eden dat van dezelfde hotelketen 'Parc Hotels Italia' is. Hier beleeft u een heerlijke vakantie, mét of zonder kinderen.

Gasten waarderen het Parc Hotel vanwege de vele faciliteiten en de mooie, rustige ligging, toch niet ver van het Gardameer. In het hotel kunt u 's avonds heerlijk eten of een drankje drinken in de bar.

Rustig gelegen op ca. 10 minuten rijden van Peschiera del Garda en van het Gardameer. In een straal van 10 km liggen tevens de bekende attractieparken Gardaland, Canevaworld en Movieland. Een waar paradijs voor kinderen!

- Castelnuovo del Garda: ca. 5 km
- Peschiera del Garda: ca. 5 km
- Attractiepark Gardaland: ca. 4 km

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven van Verona: ca. 22 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Ontbijtbuffet
- Kleine huisdieren toegestaan (gratis, bij boeking opgeven)
- Kinderbed aanwezig (gratis, bij boeking opgeven)

De kamers van het Parc Hotel zijn modern ingericht en voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Airconditioning
- Waterkoker
- Kluisje
- Minibar
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

President Sea Palace

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

Lido di Noto

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella