Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Podere Osteria with pool close to Pienza

Pienza, Italië

podere-osteria-with-pool-close-to-pienzapodere-osteria-with-pool-close-to-pienzapodere-osteria-with-pool-close-to-pienzapodere-osteria-with-pool-close-to-pienzapodere-osteria-with-pool-close-to-pienza
Favoriet 
     
     

    v.a. 2.107

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Podere Osteria with pool close to Pienza in Pienza

    Deze authentieke boerderij bevindt zich in het hart van de Val d'Orcia, te midden van wijngaarden. Het is een ideale uitvalsbasis voor vakanties om Zuid-Toscane te verkennen of gewoon te ontspannen. De eigendom ligt op een rustige locatie met goed onderhouden tuinen en een privézwembad. De stad Pienza ligt op slechts 10 minuten afstand, en Siena bereik je met een uur rijden. Montalcino, beroemd om de Brunello di Montalcino wijn, ligt op 20 minuten rijden. De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Perugia, op 1 uur en 30 minuten afstand, en Florence, op 1 uur en 55 minuten.



    Het huis biedt plaats aan 8 personen en is gevoelig gerestaureerd met natuurlijke houten vloeren. De begane grond heeft een open keuken en eetgedeelte met een stijlvolle tafel voor 8 personen. De goed uitgeruste keuken beschikt over een kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast/vriezer en koffiezetapparaat. De woonkamer heeft een eigentijdse hoekbank, stenen open haard en flatscreentelevisie. Er zijn 4 slaapkamers, elk met een eigen badkamer.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto