Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Miriam Studio Apt. 2 Pax Superior

Pietra Ligure, Italië

residence-miriam-studio-apt-2-pax-superiorresidence-miriam-studio-apt-2-pax-superiorresidence-miriam-studio-apt-2-pax-superiorresidence-miriam-studio-apt-2-pax-superiorresidence-miriam-studio-apt-2-pax-superior
Favoriet 
     
     

    v.a. 526

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Residence Miriam Studio Apt. 2 Pax Superior in Pietra Ligure

    De residentie Miriam, gedeeltelijk gerenoveerd in 2018, ligt in het oostelijke deel van de stad Pietra Ligure en bestaat uit 2 gebouwen gelegen in dezelfde grote tuin. De appartementen zijn van verschillende soorten en maten, gerenoveerd, uitgerust met een kitchenette met inductiekookplaat, gelegen in twee gebouwen bereikbaar met een lift, modern ingericht en van alle gemakken voorzien. De afgesproken badinrichting ligt op loopafstand.

    Een studio-appartement ontworpen voor twee bewoners met een oppervlakte van ongeveer 16/20 vierkante meter. Het beschikt over een woonkamer met een slaapbank voor twee personen en een kitchenette. Het appartement is voorzien van diverse voorzieningen, waaronder airconditioning, een directe telefoonlijn, digitale tv, een kluisje, een koelkast met vriesvak, een inductiekookplaat, Wi-Fi, een oven, een haardroger en modern meubilair. Daarnaast is er een balkon of een Frans balkon (50 cm) voor extra comfort.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas