Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Miriam Two-room Apartment Superior 4 Pax

Pietra Ligure, Italië

residence-miriam-two-room-apartment-superior-4-paxresidence-miriam-two-room-apartment-superior-4-paxresidence-miriam-two-room-apartment-superior-4-paxresidence-miriam-two-room-apartment-superior-4-paxresidence-miriam-two-room-apartment-superior-4-pax
Favoriet 
     
     

    v.a. 638

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Residence Miriam Two-room Apartment Superior 4 Pax in Pietra Ligure

    De residentie Miriam, gedeeltelijk gerenoveerd in 2018, ligt in het oostelijke deel van de stad Pietra Ligure en bestaat uit 2 gebouwen gelegen in dezelfde grote tuin. De appartementen zijn van verschillende soorten en maten, gerenoveerd, uitgerust met een kitchenette met inductiekookplaat, gelegen in twee gebouwen bereikbaar met een lift, modern ingericht en van alle gemakken voorzien. De afgesproken badinrichting ligt op loopafstand.

    Een tweekamerappartement ontworpen voor vier bewoners van circa 22/28 vierkante meter. Het beschikt over een slaapkamer met tweepersoonsbed, een woonkamer met een slaapbank voor twee personen of een stapelbed, en een kitchenette. Het appartement is goed uitgerust met voorzieningen zoals airconditioning, een directe telefoonlijn, digitale tv, een kluisje, een koelkast met vriesvak, een inductiekookplaat, Wi-Fi, een oven, een haardroger en modern meubilair. Voor extra gemak is er bovendien een balkon of een Frans balkon (50 cm).

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome