Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bungalow Felicità 2 With Pool

Poggiardo, Italië

bungalow-felicita-2-with-poolbungalow-felicita-2-with-poolbungalow-felicita-2-with-poolbungalow-felicita-2-with-poolbungalow-felicita-2-with-pool
Favoriet 
     
     

    v.a. 593

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Bungalow Felicità 2 With Pool in Poggiardo

    Charmante bungalow gelegen op een landgoed omgeven door groen in Poggiardo, een gemeente in Salento dichtbij Castro, Porto Miggiano en Santa Cesarea Terme.



    De bungalow beschikt over twee slaapkamers (één tweepersoons en één met twee eenpersoonsbedden die samengevoegd kunnen worden tot een tweepersoonsbed) en een complete badkamer met douche. Buiten bevindt zich een keuken voorzien van televisie, tafel, stoelen, wasmachine, een exclusief uitgeruste overdekte veranda en een buitendouche.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi