Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Fico, Family Apt With Pool Near Volterra

Pomarance, Italië

fico-family-apt-with-pool-near-volterrafico-family-apt-with-pool-near-volterrafico-family-apt-with-pool-near-volterrafico-family-apt-with-pool-near-volterrafico-family-apt-with-pool-near-volterra
Favoriet 
     
     

    v.a. 657

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Fico, Family Apt With Pool Near Volterra in Pomarance

    Gelegen in een boerderij van 6 hectare op het platteland met een zwembad, is dit uitje ideaal voor kleine groepen, koppels en gezinnen. Gelegen in een landschap met glooiende heuvels bezaaid met Toscaanse boerderijen, omringd door het mediterrane struikgewas. Het vakantiehuis ligt in Pomarance, met nabijgelegen bezienswaardigheden zoals het historische centrum en musea.



    Het appartement op de tweede verdieping is ingericht in een typisch Toscaanse en gezellige stijl met moderne voorzieningen, waaronder gratis WiFi, een flatscreen-tv en een goed uitgeruste keuken. Het appartement beschikt over een karakteristieke slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapbank in de woonkamer. De badkamer heeft een ligbad met douche, wastafel en toilet.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino