Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

L'angolo del Mare

Pompeiana, Italië

langolo-del-marelangolo-del-marelangolo-del-marelangolo-del-marelangolo-del-mare
Favoriet 
     
     

    v.a. 666

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    L'angolo del Mare in Pompeiana

    In de heuvels boven de kustplaats Riva Ligure ligt Pompeiana. Een middeleeuws dorpje omringt door olijfgaarden bloemen, planten en groenten. De berg San Bernardo voorziet Pomeiana zomers van een heerlijke zeebries en bescherming tegen koude wind in de winter. De agriturismo van Silvia en Nino ligt net buiten het centrum van Pomeiana. Er zijn palmbomen en er groeien sinaasappels, mandarijnen en citroenen aan de bomen. Het terrein beslaat een aantal hectare grond, ongeveer 15.000 m2. Er is een kleine wijngaard en er wordt groente en fruit verbouwd. Verdeeld over dit terrein hebben de eigenaren vier vakantiewoningen ingericht. De familie vindt het heerlijk om gasten te ontvangen, u kunt dus een warm welkom verwachten en hun service is uitstekend en heel persoonlijk. In de nabije omgeving kunt u genieten van het landelijke leven, rust en frisse lucht, paardrijden, wandelen of fietsen en natuurlijk de zee, maar 5 autominuten verwijderd van uw vakantiewoning! De zandstranden van Riva Ligure zijn mooi en schoon. De rotsen rondom het strand zijn heerlijk om op te zonnen of om vanaf te duiken in de helder blauwe zee van Liguria. In riva ligure kunt u ook zeilen, surfen en duiken.

    L'angelo del mare betekend zeezicht. Een mooi gerenoveerde landelijke woning geheel in 'marine-stijl' ingericht, ongeveer 65 m2. Het huis is gedecoreerd in frisse en rustgevende wit en blauw tinten. Het huis staat op groot en weids terrein en ligt heerlijk zonnig op het zuiden gericht. U heeft een eigen opgang, tuin en parkeerplaats. De woonkamer met open keuken ligt direct aan het terras en de tuin, er zijn twee slaapkamers en een badkamer met douche. Het huis is geschikt voor vijf volwassen personen en een kind. Het terras is voorzien van meubilair en parasol. Naast het huis is een ruimte ingericht waar een wasmachine staat waar u gebruik van kunt maken.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino