Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Colonna Country en Sporting

Porto Cervo, Italië

colonna-country-en-sportingcolonna-country-en-sportingcolonna-country-en-sportingcolonna-country-en-sportingcolonna-country-en-sporting
Favoriet 
 
 

v.a. 614

  • Beoordeeld met een 10
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Colonna Country en Sporting in Porto Cervo

Verblijven in een aangename accommodatie in Porto Cervo? Hotel Colonna Country en Sporting is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Colonna Country en Sporting, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel Colonna Country en Sporting vandaag nog!

Faciliteiten

  • Zwembaden Fitness Bagageruimte Gratis wifi Wasservice Ligbedden Receptie Shuttle service Parasols
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 21 mei 2025 614,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi