Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Il Rifugio Del Mare

Porto Cervo, Italië

il-rifugio-del-mareil-rifugio-del-mareil-rifugio-del-mareil-rifugio-del-mareil-rifugio-del-mare
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.558

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Il Rifugio Del Mare in Porto Cervo

    Het appartement bevindt zich op de heuvel boven het dorp Golfo Pevero, ten zuiden van Porto Cervo, aan de Costa Smeralda van Sardinië. Enkele van de mooiste stranden van Sardinië liggen vlakbij, waaronder Spiaggia del Principe, Liscia Ruja en Capriccioli, die een idyllische omgeving bieden om te ontspannen in de zon en te baden in het turquoise water. Het centrum van Porto Cervo (5 minuten) heeft een centraal plein omgeven door luxe winkels en terrasjes. Porto Cervo staat ook bekend om zijn exclusieve jachthaven, die luxe jachten van over de hele wereld ontvangt. Het is een geweldige plek voor mensen kijken. Er zijn veel nachtmarkten in de buurt, waaronder San Pantaleo (15 minuten) en Cannigione (20 minuten), waar je een breed scala aan lokale ambachten, mode en verse producten kunt vinden.



    Op de begane grond van een goed onderhouden residentie biedt dit appartement plaats aan 4 personen in comfort. Gasten kunnen genieten van binnen- en buitenleven met een ruime beschaduwde loggia die dient als buitenwoon/eetruimte. De veranda is gemeubileerd met een eettafel en fauteuils om in de open lucht te ontspannen. De zitkamer heeft een bank, comfortabele fauteuils en een open haard met een flatscreen-tv. De aparte keuken is uitgerust met een kookplaat, oven, vaatwasser, Nespresso-machine en koel/vriescombinatie.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome