Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

I Fari 74 600 Mt From The Beach

Porto San Paolo, Italië

i-fari-74-600-mt-from-the-beachi-fari-74-600-mt-from-the-beachi-fari-74-600-mt-from-the-beachi-fari-74-600-mt-from-the-beachi-fari-74-600-mt-from-the-beach
Favoriet 
     
     

    v.a. 688

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    I Fari 74 600 Mt From The Beach in Porto San Paolo

    Het eigendom is gelegen in het stadje Porto San Paolo, binnen een beschermd maritiem gebied aan de noordoostkust van Sardinië. De omringende zee staat bekend om zijn prachtige turkooizen kleur en het eiland Tavolara dat het kustlandschap domineert. Het stadje is gecentreerd rond een kleine jachthaven waar bezoekers een veerboot kunnen nemen om Tavolara en andere nabijgelegen eilanden te bezoeken. Er zijn verschillende nabijgelegen stranden te voet bereikbaar, zoals Spiaggia Pizzichina Corallina (11 minuten rijden) en Spiaggia di Porto San Paolo (15 minuten lopen). Bekende stranden zoals La Cinta en Lu Impostu zijn gemakkelijk bereikbaar, samen met Capo Coda Cavallo en zijn idyllische baaien. Vervoersmogelijkheden omvatten de luchthaven van Olbia (20 minuten rijden) en de Haven van Olbia (25 minuten rijden).



    Het appartement biedt comfortabel plaats aan vier gasten en bevindt zich op de begane grond. De lichte leefruimte beschikt over grote schuifglazen deuren die naar het terras leiden. Meubels omvatten een slaapbank, eettafel met 4 stoelen, opbergmeubel en een televisie. De keuken is uitgerust met een kookplaat, magnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Slaapgelegenheid omvat een tweepersoonsbed in de slaapkamer en een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer. De badkamer is uitgerust met een douche, bidet, wastafel en WC.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi