Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Il Borgo 10/5 700Mt From The Beach

Porto San Paolo, Italië

il-borgo-10-5-700mt-from-the-beachil-borgo-10-5-700mt-from-the-beachil-borgo-10-5-700mt-from-the-beachil-borgo-10-5-700mt-from-the-beachil-borgo-10-5-700mt-from-the-beach
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.048

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Il Borgo 10/5 700Mt From The Beach in Porto San Paolo

    Slechts 700 meter van het strand en 150 meter van winkels, is dit charmante appartement op de begane grond een ideale uitvalsbasis voor een actieve vakantie in de populaire badplaats Porto San Paolo. De badplaats, gelegen aan de prachtige oostkust van Sardinië, staat bekend om zijn adembenemende witte zandstranden en kristalhelder turquoise wateren, die een ideale achtergrond vormen voor een ontspannen en plezierige vakantie.



    Het appartement biedt comfortabel plaats aan 4 personen en is prachtig ingericht. De woonkamer beschikt over een bank, flatscreen-tv, eettafel voor 4 personen, en een open keuken voorzien van een kookplaat, magnetron, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een koffiemachine. Grote schuifdeuren van glas leiden naar een schaduwrijk terras dat een sofa en een tweede eettafel bevat, ideaal voor maaltijden in de buitenlucht. De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed, een grote kledingkast en Franse ramen naar een privéterras. De bank in de woonkamer kan worden omgezet in een comfortabel tweepersoonsbed. De aantrekkelijk betegelde badkamer beschikt over een douche, bidet, wastafel, wasmachine en wc. Extra voorzieningen zijn onder andere airconditioning, kindvriendelijke functies, een privétuin en privéparkeergelegenheid (auto noodzakelijk).


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino