Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartamento Baita

Ramazzano, Italië

appartamento-baitaappartamento-baitaappartamento-baitaappartamento-baitaappartamento-baita
Favoriet 
     
     

    v.a. 488

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Appartamento Baita in Ramazzano

    Uw eigen villa, op traditionele wijze gerestaureerd met hout en natuursteen, een zwembad aan huis en vergezichten om bij weg te dromen. In een prachtig en groen berglandschap dat gesierd wordt door zonnebloemen en olijven, heeft de familie zes prachtige accommodaties gecreëerd op hun schitterende landgoed. De oude 18e eeuwse boerderij ligt bovenop een heuveltop, omgeven door bloemenvelden en bos. Het 15ha tellende terrein is geheel afgesloten en voorzien van een grote poort waar u de afstandsbediening van ontvangt bij aankomst. Door de hoogte heeft u vanuit elke villa een schitterend uitzicht. Wie bij Caldaruccio te gast is, vindt in de luxe van het landgoed en de stilte van de omgeving alle benodigde ingrediënten voor een fijne vakantie. U kunt er zwemmen, relaxen in de ligstoelen of de grote hangmat in de tuin, barbecuen, wandelen, fietsen, of... helemaal niets doen natuurlijk. Voor een uitgebreid diner of een aperitief kunt u in de restaurants in de nabijgelegen dorpjes zoals Ramazzano terecht dat op ongeveer 700 meter afstand ligt van de Podere. In dit dorpje is ook een supermarkt en een bakkerij. Direct vanaf het landgoed kunt u kiezen uit de vele wandelpaden die u leiden door het bijzondere platteland, over de heuvels en door de bossen van Umbrie. Vraag de eigenaren gerust naar tips over mooie routes in de omgeving, zij adviseren u graag!

    "Baita" is een vrijstaand vakantiehuisje, vlakbij de boerderij, met een eigen opgang en privé-tuin met houten tuinmeubilair. Het heeft met een prachtig uitzicht over de vallei. Het is ingericht met antieke meubels en in de woonkamer een gezellige openhaard. De slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. De woonkamer is compleet ingericht met een keuken met gasfornuis en oven, een eethoek, televisie en een badkamer met douche.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome