Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartamento Amy

Riva del Garda, Italië

appartamento-amyappartamento-amyappartamento-amyappartamento-amyappartamento-amy
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.155

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Appartamento Amy in Riva del Garda

    Verleid jezelf naar Riva del Garda, met dit budgetvriendelijke balkonretraite!

    Dit flexibele balkonappartement met 2 slaapkamers is ideaal gelegen om de stranden aan het meer en het centrum van Riva del Garda te bereiken. Het vormt het decor voor een ontspannen, budgetvakantie.

    De traditionele residentie is centraal gelegen in Riva del Garda, aan de 'Via Roma'. Voor de deur vinden de gasten een groot aantal bars, restaurants, supermarkten en levensmiddelenwinkels die een zelfstandig verblijf compleet maken. De lokale musea, toeristische attracties, zeilclub en pittoreske lidostranden van Spiaggia Sabbioni, Pini Beach en Lido van Riva del Garda liggen allemaal binnen 10-15 minuten lopen.

    Het balkonretraite op de 3e verdieping bevindt zich in een traditionele residentie met lift. Gasten die verblijven zullen genieten van de zorgeloze nabijheid van de eetgelegenheden en voorzieningen van het resort van Riva del Garda.




    Binnen geniet het tijdloze appartement het hele jaar door van een sfeer, waardoor het perfect is voor budgetvriendelijke gezinsverblijven. Een ruime open woonkamer met eethoek en een traditionele aangrenzende keuken worden vergezeld door een lang privébalkon, ingericht met een eethoek in de open lucht. Er is een tijdloze hoofdslaapkamer met tweepersoonsbed en een flexibele familiekamer met 2 aparte eenpersoonsbedden. De indeling wordt compleet gemaakt door een achteraf ingerichte badkamer met ligbad en hoofddouche. Voor extra gemak zijn er ook eigen wasfaciliteiten aanwezig.

    Slaaparrangementen

    Slaapkamer 1: Ruime tweepersoonsslaapkamer met grote inbouwkast
    Slaapkamer 2: Een ruime familieslaapkamer ingericht met 2 eenpersoonsbedden en grote inbouwkast
    Extra: in de woonkamer staat een tweepersoonsslaapbank

    Badkamer

    Badkamer 1: Een achteraf ingerichte suite met ligbad, hoofddouche, wastafel, toilet en bidet

    Aanvullend

    • Centrale verwarming • Flatscreen-tv • Wasmachine • Gratis Wi-Fi-toegang • Eetgedeelte in de buitenlucht • 55 buitentrappen • Lifttoegang

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino