Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Claz House

Riva del Garda, Italië

claz-houseclaz-houseclaz-houseclaz-houseclaz-house
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.002

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Claz House in Riva del Garda

    Proef de Italiaanse levensstijl in dit lichte en mooie appartement met één slaapkamer voor 4 personen in Riva del Garda.

    Het goed geventileerde appartement ligt op slechts 500 meter van het meer. Auto is niet echt aan te raden aangezien de nodige voorzieningen zoals restaurants, een supermarkt en winkels op loopafstand van de woning liggen. Er is ook een tennisbaan op 250 meter en het stadscentrum ligt op slechts 350 meter afstand.

    Het balkonappartement dichtbij het strand aan het meer is voorzien van centrale verwarming en bevindt zich op de tweede verdieping van een gebouw van vier verdiepingen. De woonkamer heeft een strakke inrichting met een open indeling. Er is een slaapbank voor twee personen in het ene deel van de kamer en een eethoek en keuken in het andere deel met uitzicht op het balkon en de natuur. Er is een flatscreen-tv in de kamer. De woonkeuken is perfect voor 4 personen en is uitgerust met een magnetron, een oven, een broodrooster, een kookplaat, een koelkast met vriesvak en een waterkoker.




    Slaapplaatsen

    Slaapkamer 1: De verzorgde slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, een kledingkast en een groot raam dat frisse lucht en licht binnenbrengt.

    De slaapbank in de woonkamer biedt plaats aan 2 personen.

    Badkamer

    Badkamer 1: De grote badkamersuite heeft een douchecabine, een bidet, een wastafel en een toilet. Het heeft een deur die uitkomt op het terras.

    Extra informatie

    • Rustige locatie • Geschikt voor alle leeftijdsgroepen • Eigen parkeerplaats • Droogrek • Haardroger • Draagbaar Wi-Fi-apparaat (extra kosten)

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella