Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Suite 22

Riva del Garda, Italië

suite-22suite-22suite-22suite-22suite-22
Favoriet 
     
     

    v.a. 957

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Suite 22 in Riva del Garda

    Steel perfecte romantische momenten in dit zalige vakantieappartement voor 2 personen op loopafstand van het Gardameer!

    Dit lichte en gezellige appartement met één slaapkamer is de perfecte plek om te verblijven in Riva del Garda. Het appartement is centraal gelegen in de stad en biedt een prachtig uitzicht op de bergen. Het grote privébalkon is ideaal om te genieten van de frisse lucht en de zon, en er is ook een overdekte eethoek in de open lucht waar u kunt genieten van een romantisch diner of een rustig drankje met uw geliefde.

    De beschikbaarheid van een lift en rolstoeltoegankelijkheid zorgt ervoor dat gasten dit appartement op de eerste verdieping moeiteloos kunnen bereiken.




    Binnen heeft de moderne en stijlvolle open woonkamer een flatscreen-tv, een grote bank en een eettafel voor 4 personen. De goed uitgeruste keuken is perfect voor het bereiden van maaltijden en heeft alles van een vaatwasser tot een oven, een magnetron , een koelkast, een koffiezetapparaat en een broodrooster.

    Slaaparrangementen

    Slaapkamer 1: De hoofdslaapkamer in eigentijdse stijl heeft een tweepersoonsbed, een groot dubbel raam, een aan de muur gemonteerde spiegel, een ladekast en een kledingkast.

    Badkamer

    Badkamer 1: De grote en volledig betegelde badkamer heeft een ligbad met douche, toilet en bidet.

    Extra informatie

    • Draagbaar Wi-Fi-apparaat (tegen betaling) • Lifttoegang • Geschikt voor ouderen • Centrale verwarming • Auto niet nodig • Zeer zonnige locatie

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella