Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Adagio Aparthotel Rome Vatican

Rome, Italië

adagio-aparthotel-rome-vaticanadagio-aparthotel-rome-vaticanadagio-aparthotel-rome-vaticanadagio-aparthotel-rome-vaticanadagio-aparthotel-rome-vatican
Favoriet 
     
     

    v.a. 403

    • Beoordeeld met een 8.8

    Bekijk vrije data

    Adagio Aparthotel Rome Vatican in Rome

    4-daagse Stedentrip naar Lazio bij Adagio Aparthotel Rome Vatican

    Dit hotel ligt in een rustig en groen gedeelte van Rome. Na een picknick in het park, verken je de rest van de stad. Het trein ligt om de hoek en brengt je eenvoudig naar het oude centrum van de stad voor alle highlights. Na een dag vol indrukken ontspan je heerlijk in het zwembad of rust je even uit in je comfortabele kamer die van alle gemakken is voorzien. 's Avonds geniet je in een van de vele restaurants of pizzeria's die je na een korte wandeling eenvoudig bereikt.

    Faciliteiten

    • Zwembad
    • Zwembad
    • Bar
    • Huisdieren toegestaan,
    Prijzen en beschikbaarheid
    Beschikbaarheid Prijs
    Vertrek op 3 december 2024 voor 4 dagen naar Italië 403,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto