Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Colosseum

Rome, Italië

hotel-colosseum
Favoriet 
 
 

v.a. 279

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Hotel Colosseum in Rome

In het oudste district van Rome, Rione Monti, vind je Hotel Colosseum. Het hotel bevindt zich in een rustige straat temidden van het centrum. De gelijknamige bezienswaardigheid ligt op slechts 15 minuten loopafstand. Diverse metro- en treinstations maken het hotel goed bereikbaar vanaf de luchthaven en overige delen van de stad. Je wordt bij aankomst ontvangen in de moderne lobby door het vriendelijke personeel. In het ontbijtrestaurant start je de dag met een zorgvuldig geselecteerd ontbijt. Het hoogtepunt van dit hotel is het dakterras met prachtig uitzicht over de stad. Geniet hier op de zonnige dagen van een koud drankje. De kamers zijn comfortabel en klassiek ingericht en van alle gemakken voorzien.

In het oudste district van Rome, Rione Monti, vind je Hotel Colosseum. Het hotel bevindt zich in een rustige straat temidden van het centrum. De gelijknamige bezienswaardigheid ligt op slechts 15 minuten loopafstand. Diverse metro- en treinstations maken het hotel goed bereikbaar vanaf de luchthaven en overige delen van de stad.

Je wordt bij aankomst ontvangen in de moderne lobby door het vriendelijke personeel. In het ontbijtrestaurant start je de dag met een zorgvuldig geselecteerd ontbijt. Het hoogtepunt van dit hotel is het dakterras met prachtig uitzicht over de stad. Geniet hier op de zonnige dagen van een koud drankje. De kamers zijn comfortabel en klassiek ingericht en van alle gemakken voorzien.

- Goede ligging in het centrum van Rome.
- De Basiliek Van Santa Maria Maggiore ligt op slechts 5 minuten loopafstand.
- Reis met het openbaar vervoer in ca. 10 minuten naar de Trevifontein.

Met het openbaar vervoer:
- Metrostation Cavour vind je op 5 minuten loopafstand van het hotel.
- Station Roma Termini ligt op ca. 12 minuten loopafstand van het hotel.

Met het vliegtuig:
- Vanaf luchthaven Roma-Fiumicino reis je met het openbaar vervoer in ca. 45 minuten naar het hotel.
- Vanaf luchthaven Roma-Ciampino reis je met het openbaar vervoer in ca. 55 minuten naar het hotel.

Met de (huur)auto:
Er is geen parkeergelegenheid bij het hotel.

Om dit hotel te reserveren dient minimaal één reiziger 18 jaar of ouder te zijn.

De comfortabele kamers beschikken over een klassieke inrichting en zijn voorzien van:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Airconditioning
- Badkamer met douche, toilet en föhn

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

President Sea Palace

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

Lido di Noto

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas