Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Windrose

Rome, Italië

hotel-windrose
Favoriet 
 
 

v.a. 291

  • Beoordeeld met een 7.8
  • 3 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Hotel Windrose in Rome

Ontdek de charme van Hotel Windrose, perfect gelegen in het bruisende hart van Rome. Met een modern design, uitstekende faciliteiten en een warm welkom, is dit hotel de ideale uitvalsbasis voor zowel avontuurlijke koppels als gezinnen die de Eeuwige Stad willen verkennen. Hoewel het geen zwembad of strand heeft, maakt de nabijheid van iconische bezienswaardigheden en de uitstekende service veel goed.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 2 februari 2025 voor 8 dagen naar Italië 291,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella