Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Santa Costanza

Rome, Italië

santa-costanzasanta-costanzasanta-costanzasanta-costanzasanta-costanza
Favoriet 
 
 

v.a. 411

  • Beoordeeld met een 6.8
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Santa Costanza in Rome

4-daagse Stedentrip naar Lazio bij Santa Costanza

Voel je welkom na ontvangst door het vriendelijke en behulpzame personeel. Na een fijne nachtrust in een nette, ruime en comfortabele kamer begint je dag goed met een uitgebreid ontbijt. De ligging van het hotel is ideaal voor diegene die rust zoekt, maar ook vlak bij het centrum wil verblijven. Met metrostation Bologna op 10 minuten loopafstand ben je in een mum van tijd in het historische centrum. Na een vermoeiende dag sightseeing, is het lekker uitrusten onder het genot van een drankje in de lounge. Kortom; een fijn hotel voor een uitstekende prijs.

Faciliteiten

  • Bar,
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 8 oktober 2024 voor 4 dagen naar Italië 411,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas