Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villafranca

Rome, Italië

villafrancavillafrancavillafrancavillafrancavillafranca
Favoriet 
 
 

v.a. 352

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Villafranca in Rome

4-daagse Stedentrip naar Lazio bij Villafranca

Persoonlijke aandacht voor gasten! Dat staat in dit hotel hoog in het vaandel. Centraal, maar rustig gelegen in een smalle straat in het oude centrum van Rome en op loopafstand van treinstation Termini. De bezienswaardigheden zoals de Trevi fontein en de Spaanse Trappen zijn te voet goed te bereiken. In de directe omgeving van het hotel liggen diverse winkels en restaurants. De kamers zijn netjes, comfortabel en verzorgd ingericht. Na jouw dagje Rome, kun je afsluiten in de moderne en gezellige loungebar van het hotel.

Faciliteiten

  • Bar,
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 9 januari 2025 voor 4 dagen naar Italië 352,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella

President Sea Palace

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

Lido di Noto