Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villaggio Turistico Internazionale Eden

S. Felice Del Benaco, Italië

villaggio-turistico-internazionale-edenvillaggio-turistico-internazionale-edenvillaggio-turistico-internazionale-edenvillaggio-turistico-internazionale-edenvillaggio-turistico-internazionale-eden
Favoriet 
 
 

v.a. 490

  • Beoordeeld met een 7.8
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Villaggio Turistico Internazionale Eden in S. Felice Del Benaco

Ben je op zoek naar een kindvriendelijke camping in Italië? Dan is Camping Eden iets voor jou! Het hele gezin kan zich optimaal vermaken op deze grote 4-sterrencamping. De zwembaden met glijbanen, talrijke sportvelden en de prachtige ligging aan het beroemde Gardameer zorgen ervoor dat iedereen in de familie volop geniet. Ontspan hier in de zon, op of aan het water, en verken de rijke culturele omgeving. Ga op avontuur in de nabijgelegen bergen en geniet van de heerlijke Italiaanse keuken. Heb je zin in een veelzijdige kampeervakantie met het hele gezin? Boek dan snel je verblijf op Camping Eden!

Faciliteiten

  • Zwembaden Kinderbad Animatie Volley Speeltuin Ligbedden Minidisco Voetbal Basketbal Tennis
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 29 september 2024 490,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome